SVV (zo): ‘Op 9 juni bij HBSS Niet zomaar wéér Schiedams kampioen’

Schiedam – Gaat het SVV/zo lukken om voor de derde maal de Schiedamse titel te verwerven? Ongetwijfeld zullen de zeven andere deelnemers de favoriet graag pootje willen lichten. De mannen van succestrainer Toon Wolters laten in het stadsblad van deze week weten niemand te vrezen. “We gaan er weer voor”, klinkt het vastberaden tegen Gerard Verver.

Dat proeft Wolters ook maar daarmee geconfronteerd toont hij zich toch wat gereserveerd. “Dat we met twee vingers in de neus kampioen worden, is niet aan de orde.” Het door velerlei oorzaken ontbreken van spelers, dat er eerder al toe leidde, dat hij zelf de kicksen moest aantrekken, baart hem zorgen. Daarmee is echter de eerzucht niet weg. “Desondanks gaan we uiteraard voor de winst. Maar zo’n toernooi win je niet zomaar.” Het toernooi wordt gespeeld op het kunstgras van HBSS.

Het programma: 10.00 uur KethelSpaland/zo-SVV/zo en Excelsior’20-SVV/za, 10.35 uur KethelSpaland/za-Hermes DVS en HBSS-PPSC, 11.10 uur Excelsior’20-KethelSpaland/zo en SVV/za-SVV/zo, 11.45 uur HBSS-KethelSpaland/za en PPSC-Hermes DVS, 12.20 uur Excelsior’20-SVV/zo en KethelSpaland/zo-SVV/za, 12.55 uur HBSS-Hermes DVS en KethelSpaland/za-PPSC. Daarna spelen de nummers 1 en 2 uit de poules om 13.30 uur de halve finales. De verliezers strijden om 14.15 uur via strafschoppen om de derde en vierde plaats. De finale begint om 14.45 uur. Een dag later, op zondag 10 juni werken de jeugdteams hun toernooi om het Schiedams kampioenschap af.

Bezoekers wordt overigens sterk aangeraden op de fiets te komen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.