Supercup vooruitblik: ” SVV kan een hoger niveau aan”

SCHIEDAM – Aankomend weekend staat voor het eerst sinds tijden de Schiedams/Vlaardingse voetbalstrijd om de supercup weer op het programma. De zondagvoetballers van SVV treffen als regerend Schiedams kampioen de kampioen van Vlaardingen: tweede klasser VFC. In het stadsblad van deze week blikt oefenmeester Toon Wolters vooruit op de strijd: “ SVV kan een hoger niveau aan”

Het is bijna een jaar geleden, dat SVDPW de geest gaf en trainer Toon Wolters even niets om handen had. Niet veel later beklom hij de bok bij SVV, dat hij naar het linker rijtje en de lokale titel leidde.

Met SVDPW trof hij de Vlaardingers in het seizoen 2014/2015 en won tweemaal (8-2 en 1-2). “Dit VFC”, constateert hij, nadat hij de Vlaardingse kampioen laatst aan het werk had gezien tegen OHVV, “is niet meer het VFC van toen.” Zaterdag treffen de plaatselijke kampioensteams elkaar op het WA4-sportpark in de strijd om de Supercup. “Mij hoor je niet zeggen dat we zomaar van VFC winnen, maar we hebben tegen BVCB en voor de beker tegen MVV’27 laten zien, dat we een hoger niveau aankunnen”, stelt Wolters, die met SVV in gesprek is over een vervolg en eraan toevoegt dat beide partijen de intentie hebben om te verlengen. “Het hangt op kleine dingetjes.” Over het Supercup-duel wil hij nog kwijt, dat “VFC een stugge tegenstander is, maar er valt goed tegen te voetballen.” De wedstrijd wordt om 16.00 voorafgegaan door een wedstrijd tussen de Onder-15 elftallen van beide clubs. Het geheel wordt omlijst door de muzikale klanken van DJ Michel.

Programma supercup 2017 d.d. 14 januari 2017:

 

  • 15:00: Ontvangst SVV (zo) JO15-1 en VFC JO15-1
  • 16:00: Aanvang voorwedstrijd SVV (zo) JO15-1 en VFC JO15-1
  • 17:30 Warming-up SVV (zo) en VFC
  • 18:00: Aanvang Supercupwedstrijd SVV (zo) en VFC
  • 20:00: Direct na afloop wedstrijd prijsuitreiking supercup aan winnaar in kantine.
  • 16:30 tot einde DJ Michel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.