PPSC gastheer Schiedams kampioenschap 2016

Schiedam – Het Schiedams kampioenschap voor standaard elftallen zal dit  jaar plaatsvinden bij titelverdediger PPSC. De Schiedamse vierde klasser verdiende de organisatie door afgelopen jaargang in de finale op het SVV terrein af te rekenen met de zaterdagafdeling van KethelSpaland.
Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 18 juni. Voorafgaand van het prestigieuze toernooi zal er weer een lotingsavond georganiseerd worden die vanzelfsprekend zal plaatsvinden in de kantine van de Thurlede bewoners.
PPSC voorzitter Rick Bronwasser is blij met het aanstaande evenement op zijn complex, “Het is een uitgelezen mogelijkheid om ons op deze manier op een goede manier in de picture te zetten. Het is goed voor het Schiedamse voetbal en , we gaan er samen met de organisatie voor zorgen dat het een Schiedams voetbalfeestje wordt,” aldus de preses.

Al het laatste nieuws over het kampioenschap voor wat betreft de loting en het wedstrijdschema kunt u vinden op de website van het kampioenschap.