Patrick Gunneweg (DUOCAR) verricht loting Schiedams kampioenschap

Schiedam – De loting voor het Schiedams kampioenschap veldvoetbal, die traditiegetrouw in de week voor de laatste reguliere competitieronde plaatsvindt, wordt vanavond, vrijdag 12 mei worden gehouden bij regerend Schiedams kampioen SVV.
De loting zal dit jaar worden verricht door de eigenaar van de nieuwe naamgever van het Toernooi: Patrick Gunneweg van DUOCAR.

Tijdens de loting zullen wederom alle 8 Schiedamse ploegen in de wisselbeker verdwijnen om vervolgens over twee poules van 4 aan elkaar te worden gekoppeld.
De nummers 1 en 2 van iedere poule nemen het vervolgens tegen elkaar op in de halve finale waarna de winnaars het in de finale tegen elkaar opnemen om de eeuwige roem.

Het evenement, dat dit jaar alweer zijn derde editie ingaat, zal plaatsvinden in het weekend van 17 en 18 juni op het terrein van regerend kampioen SVV.
Voor het eerst zal er deze editie bij de standaard teams worden gestreden om de ” DUOCARCUP” de nieuwe hoofdsponsor van het toernooi.
Op 18 juni strijden op het zelfde terrein ruim 22 Schiedamse jeugdteam uit alle leeftijds catogorieen om de prestigieuze eer.
Pop up tv zal deze avond weer uitgebreid verslag doen van de verrichtingen.

De loting is voor iedereen toegankelijk:

Het programma:
19:00 uur: Inloop
19:30 uur: Loting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.