Loting Schiedams voetbal kampioenschap woensdag 11 mei

Schiedam – Afgelopen jaargang vond op het terrein van SVV de eerste editie van het hernieuwde Schiedams voetbal kampioenschap voor standaardteams plaats. Na deze succesvolle eerste editie zal dit jaar regerend kampioen PPSC als gastheer optreden en zullen de 8 standaard elftallen die Schiedam rijk is op 18 juni wederom strijden om de felbegeerde titel !

Geen toernooi zonder loting ! De loting zal dit jaar, onder het toeziend oog van de Schiedamse voetbalwereld, op woensdag 11 mei worden verricht in de studio van popup tv tijdens het live programma Waterwegsport live.
Wie de balletjes uit de bekende bak zal halen wordt nog even geheim gehouden. Wederom is er gekozen is er gekozen voor een open lotingssysteem dus zonder geplaatste ploegen. Het een en ander zal muzikaal omlijst worden door de huisband van het programma waterwegsport: code B en Johnny Valentino.

Na de loting is er natuurlijk de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje en kan de organisatie eventuele vragen beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.