Edgar van der Roer verricht loting Schiedams voetbalkampioenschap 2016

Schiedam – Niemand minder dan Schiedammer en voormalig profvoetballer Edgar van der Roer zal op woensdagavond 11 mei de loting verrichten voor de tweede editie van het Schiedams voetbal kampioenschap dat op 18 juni op het terrein van PPSC zal worden gespeeld.

De oer-Schiedammer die via Excelsior’20 en Excelsior Maassluis bij Sparta Rotterdam belandde heeft zijn sporen in de voetballerij ruim verdiend.
Hij maakte zijn debuut in het Nederlands betaalde voetbal op 27 november 1994, toen hij na 72 minuten inviel voor Gerald Sandel in de competitiewedstrijd tegen Willem II (0-2). Na twee seizoenen vertrok hij naar VVV, om zijn profloopbaan twee jaar later af te sluiten bij ADO Den Haag. Daarna keerde Van der Roer terug bij de amateurs van Excelsior Maassluis en VVK.
Op dit moment speelt de inmiddels 44-jarige spits zijn wedstrijdjes in het beruchte 4duh van Excelsior’20.
“Ik draag Schiedam en in het bijzonder de Schiedamse voetbalwereld een warm hart toe. Ik loop er al wat jaartjes rond en het is een leuk gezelschap. Ik vind het dan ook geweldig om op deze manier mijn steentje aan dit mooie evenement bij te dragen,” reageerde het voetbaldier van het eerste uur op de uitnodiging.
Het is overigens niet de eerste keer dat de oud prof een loting verricht. “Toen ik net bij sparta zat heb ik na de wedstrijd bij de NOS voor de tweede ronde van de KNVB beker geloot dus alles komt goed !” beloofde de spits.

De loting zal dit jaar, onder het toeziend oog van de Schiedamse voetbalwereld, op woensdag 11 mei vanaf 20:00 uur worden verricht in de studio van popup tv tijdens het live programma Waterwegsport live.
Net als bij de vorige editie is er gekozen voor een open lotingssysteem dus zonder geplaatste ploegen. Het een en ander zal muzikaal omlijst worden door de huisband van het programma waterwegsport: code B en Johnny Valentino en de bekende Schiedamse cateraar Perry van der Ree verzorgt deze avond de hapjes en de dranjes.

Alles is op deze avond natuurlijk live te volgen via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.