Burgemeester Lamers reikt SuperCup Schiedam/Vlaardingen uit

Schiedam – De SuperCup die die aankomend weekend op het spel staat in de wedstrijd tussen SVV (zo) en VFC zal worden uitgereikt door niemand minder dan burgemeester Lamers van Schiedam.

Het is geen geheim dat de burgervader van de jeneverstad een vervend voetballiefhebber is, aangezien hij als doelman, nog altijd actief is in het Nederlands burgemeester elftal.
Naast het winnen van de cup met de grote oren, staat er voor de winnaar nog een prijs op het spel. De winnaar krijgt van het Vlaardingse sportcentrum de Polderpoort een spinning arrangement aangeboden.
Daarnaast zijn de wedstrijdballen, net zoals de voorgaande edities van het Schiedams kampioenschap, weer beschikbaar gesteld door Masita en zijn het Deltahotel en Duocar de hoofdsponsoren. Ook heeft het Schiedamse bedrijf Sportcreations voor deze gelegenheid weer 2 speciale aanvoerdersbanden ontworpen.
De wedstrijd tussen der kampioenen begint om 18:00 uur en wordt voorafgegaan door de youngsters van JO15 van beide clubs. Uiteraard wordt alles omlijst met de nodige muzikale gezelligheid van DJ Michel. Plaats van handeling is het sportpark Willem Alexander in Schiedam. En zoals altijd is de toegang uiteraard gratis !

Programma supercup 2017 d.d. 14 januari 2017:

  • 15:00: Ontvangst SVV (zo) JO15-1 en VFC JO15-1
  • 16:00: Aanvang voorwedstrijd SVV (zo) JO15-1 en VFC JO15-1
  • 17:30 Warming-up SVV (zo) en VFC
  • 18:00: Aanvang Supercupwedstrijd SVV (zo) en VFC
  • 20:00: Direct na afloop wedstrijd prijsuitreiking supercup aan winnaar in kantine.
  • 16:00: tot einde DJ Michel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.