SVV (zo) en VFC strijden om Schiedams/Vlaardingse SuperCup

Regio –Op zaterdag 14 januari strijden de regerend kampioenen van Schiedam en Vlaardingen, SVV (zo) en VFC, sinds tijden weer om de zogenaamde Supercup. Plaats van handeling is het hagelnieuwe sportpark Willem Alexander van Kethel Spaland.
De hernieuwde Supercup is een initiatief van de organisatoren van het Schiedams kampioenschap, dat volgend jaar toe is aan alweer haar derde editie. “ Een logisch gevolg van de succesvolle edities van beide regionale toernooien, “ laat Mischa Keemink namens de organisatie weten. “ We hebben het contact gezocht met de trainers, bestuursleden en organisatie van het vlaardings kampioenschap en louter positieve reacties ontvangen.”

Ook voorzitter van het Vlaardings kampioenschap, Sjaak van der Kroon, is enthousiast. “ dit is een geweldig initiatief dat beide toernooien enorm sterk maakt en wie weet is deze stap een opzet naar een verdere samenwerking van beide organisaties.” Aldus van der Kroon.
Pim Koning is als voorzitter van Kethel Spaland vanzelfsprekend ook  in zijn nopjes met het aanstaande evenement, “ Wij kijken er enorm naar uit om de voetballiefhebbers uit Vlaardingen en Schiedam te mogen ontvangen op ons nieuwe complex. Gezien de locatie kun je niet neutraler spelen en wij hopen dat met deze wedstrijd een traditie is geboren.” Aldus de preses.
De wedstrijd zal beginnen om 18:00 uur en worden omlijst door de nodige muzikale gezelligheid. Uiteraard is de toegang gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.