De Loting

Uitslag Loting Schiedams kampioenschap (DUOCARCUP) 2018 bekend

Schiedam – In de rust van de supercup wedstrijd SVV (zo) – Deltasport  (1-3) is de loting verricht voor het Schiedams kampioenschap (DUOCARCUP) 2018 dat dit jaar op 9 en 10 juni zal worden gehouden op het terrein van HBSS. Wethouder Nathalie Gouweleeuw en Patrick Gunneweg verdeelden de 8 Schiedamse teams over twee poules:

Poule A:
Kethel Spaland (zo)
SVV (zo)
Excelsior’20
SVV (za)

Poule B:
KethelSpaland (za)
Hermes DVS
HBSS
PPSC

De nummers 1 en 2 van elke poule strijden in de kruisfinales om een plek in de finale waarna de winnaar zich een jaar lang kampioen mag noemen van de jeneverstad.

 

Uitslag loting Schiedams kampioenschap 2017
Schiedam – In de kantine van regerend kampioen SVV (zo) is vanavond de loting verricht voor het Schiedams kampioenschap 2017 dat dit jaar op 17 en 18 juni het terrein van SVV wordt gehouden.Patrick Gunneweg, eigenaar van DUOCAR, de nieuwe naamgever van het evenement koppelde tijdens de loting, onder het toezien van een groot aantal belangstellende, de volgende ploegen aan elkaar:

Poule A Poule B
 Kethel Spaland (zo) Hermes DVS
 HBSS SVV (zo)
 SVV (za) Excelsior’20
 PPSC Kethel Spaland (za)

De nummers 1 en 2 van elke poule strijden in de kruisfinale om een plek in de finale. De winnaar van deze eindstrijd mag zich na PPSC en SVV (zo) een jaar lang de sterkste ploeg van de jeneverstad noemen.
Bovendien mag winnaar in December de degens kruisen tegen de kampioen van Vlaardingen om de zogenaamde Waterweg supercup die afgelopen jaargang werd gewonnen door tweede klasser VFC.
Een dag later, op 18 juni, strijden ruim 22 jeugdploegen tegen elkaar om de prestigieuze titel.

Loting 2016 tijdens programma waterwegsport live:

Schiedam – Woensdagavond werd tijdens het sportprogramma waterwegsport live de loting verricht voor het Schiedams voetbal kampioenschap 2016 dat op 18 juni zal plaatsvinden bij de huidige titelhouder PPSC.
Ex-proff Edgar van der Roer verdeelde de 8 standaard elftallen die op deze dag strijden om de eer aan elkaar.
De nummers 1 en 2 van elke poule gaan door naar de halve finale waarna de winnaars in de finale strijden om de prestigieuze Wissel Bokaal. Bovendien is het complex de winnaar van het toernooi de eerste keus van de organisatie voor de volgende editie.

De uitslag:

Poule A Poule B
 Hermes DVS  PPSC
 SVV (za)  Excelsior’20
 SVV (zo)  KethelSpaland (za)
 KethelSpaland (zo)  HBSS

 

Loting 2015 bij SVV:

Onder het toeziend oog van de Schiedamse voetbalwereld is in de kantine van SVV de loting verricht voor het Schiedams kampioenschap voor standaardteams dat op 6 juni zal plaatsvinden bij SVV. PopUpTv was er bij!

Alle (!) voorzitters, trainers en een groot deel van de spelers gaven op de uiterst geslaagde avond acte de presents en zagen Rudy Banffer, conculent sportstimulering gemeente Schiedam, de volgende ploegen aan elkaar koppelen:Poule A: PPSC, SVV (zo), Kethel Spaland (za).Poule B: Kethel Spaland (zo), HBSS, HermesDVS (zo)Poule C: SVDPW, SVV (za), Excelsior’20.

De winnaars van elke poule en de beste nummer twee zullen op de wedstrijddag door middel van loting aan elkaar gekoppeld worden voor de halve finale. De winnaars van deze halve finales spelen uiteindelijk om de titel in de jeneverstad.

Eerder al werd bekend dat burgemeester van Schiedam, dhr Cor Lamers, de aftrap zal verrichten en dat wethouder van sport, Nathalie Gouweleeuw de prijsuitreiking aan het eind op zich zal nemen.